Iffet - (Dreptatea) serial Turcesc


Iffet - (Dreptatea) serial Turcesc la Kanal D

 Iffet (Deniz Cakir) este o fată frumoasă si inocentă, care locuieste într-un cartier sărac cu tatăl ei, Ahmet (Mehmet Celik ) si cu sora ei. Tatal ei este atât de dur fată de Iffet. El nu vrea ca ea să iasă, să vorbească cu băietii, sa poarte haine elegante etc. În ciuda acestor norme stricte în cadrul familiei, Iffet se întâlneste în secret cu prietenul ei Cemil Ibrahim Celikkol.

 Cemil este un sofer de taxi tânăr si chipes care o iubeste atât de mult pe Iffet si vrea să fie împreună cu ea tot timpul. Într-o zi, trebuie sa  participe la o ceremonie de nunta in cartierul ei. Aproape toată lumea participa la nunta inclusiv Cemil .

În timp ce tatăl lui Iffet este ocupat cu prietenii săi, Iffet si Cemil lăsati singuri la ceremonie au mers in padure, în scopul de a vorbi pentru o vreme. Cemil asi pierde controlul său in padure dar nu se intampla nimic. Această tragedie nu doar transformă viata lui Iffet, ci si pe cea a altor persoane.
După această tragedie, Iffet încearcă săl ierte pe Cemil si vrea să se căsătorească cu el cât mai curând posibil. Cu toate acestea, nu se întâmplă nimic cum era de asteptat.

Cemil pentru a-i face in ambitie lui Iffet se căsătoreste cu o altă femeie doar pentru bani. Între timp, tatăl lui Iffet afla de relatia fiicei sale cu Cemil si o trimite departe. Acum, Iffet vrea un singur lucru în această lume: Aflati continuarea doar prin vizionarea serialului.

  Vizionare Placuta la Kanal D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Reţineţi: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Film Serial :Iffet Online (Dreptatea) Serial Turcesc
Source Video: YouTube.com Copyright © 2013. Iffet - All Rights Reserved
Blogger
-->